Palvelut

Lääkeneuvonta | Lääkevaihto | Reseptien uusiminen | Annosjakelu | Kanta-asiakkuus | Lääkejätteiden vastaanotto | Toimimme opetusapteekkina | Hyödyllisiä linkkejä

Aulangon apteekista saat paljon muutakin kuin lääkkeitä ja itsehoitotuotteita. Reseptit toimitamme suoratoimituspisteissä, joissa voit rauhassa keskustella farmaseutin kanssa. Kysy reippaasti, olemme täällä sinua varten!

Lääkeneuvonta

On tärkeää, että tunnet lääkityksesi. Olemme täällä apteekissa lääkitysturvallisuuden asiantuntijoita: käänny puoleemme aina, jos sinulla on kysyttävää lääkkeiden ottamisesta tai annostuksesta. Selvitämme lääkityksesi mahdolliset yhteis- tai haittavaikutukset. Meillä on myös lääkehoidon- ja inhalaatiotekniikan tarkistuspalvelu.

Lääkevaihto

Mikäli lääkkeesi on vaihtokelpoinen, kerromme siitä toimituksen yhteydessä ja halutessasi vaihdamme lääkkeesi edullisempaan vaihtoehtoon. Tämä onnistuu, mikäli lääke kuuluu Fimean vaihdettavien lääkkeiden luetteloon eikä lääkäri ole kieltänyt vaihtoa.

Reseptien uusiminen ja kotiinkuljetuspalvelu

Voit uusia reseptisi meidän kauttamme. Palvelu on maksullinen. Reseptitietosi voit tarkistaa ja tulostaa internetin kautta osoitteesta http://www.kanta.fi/ kohdassa Omakanta.

Mikäli tarvitset lääkkeillesi kotiinkuljetuspalvelua, ota yhteyttä ja kysy lisää henkilökunnaltamme. Palvelu on maksullinen.

Annosjakelupalvelu

Apteekillamme on vuosien kokemus ja asiantuntemus niin yksityisille, kotisairaanhoitodolle ja hoivayksiköille tapahtuvasta annosjakelusta. Mikäli sinulla tai läheiselläsi on vaikeuksia lääkkeiden päivittäisessä jakelussa ja muistamisessa, on annosjakelupalvelu hyvä ratkaisu. Lääkkeet toimitetaan kahdeksi viikoksi kerrallaan yksittäisiin annospusseihin jaettuina. Annosjakelupalvelu helpottaa arkea ja varmistaa turvallisen lääkehoidon. Tarkistamme lääkityksen päällekkäisyydet ja haitalliset yhteisvaikutukset. Kysy lisää apteekista.

Kanta-asiakkuus

Liittymällä kanta-asiakkaaksemme eli avainasiakkaaksi saat hyviä etuja, joista yksi tärkeimmistä on parempi lääketurvallisuus. Reseptilääkkeiden yhteisvaikutuksien seuranta on kanta-asiakkaille maksuton palvelu. Keskittämällä lääkeostosi meille, pystymme seuraamaan lääkitystäsi paremmin.

Avainasiakkaana kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät avainbonusta. Saat vuotuisen ostokertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Lisäksi Avainasiakkaana saat hyödyn avainasiakastarjouksistamme. Kela-kortti toimii kanta-asiakaskorttinasi, kun olet rekisteröitynyt meidän asiakkaaksemme. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

Avainasiakkaaksi liityt helposti täyttämällä liittymislomakkeen apteekissamme tai täyttämällä liittymislomakkeen täällä.

EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen Avainasiakasrekisterin tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lääkejätteiden vastaanotto

Vanhentuneet lääkkeet ovat ongelmajätettä, eikä niitä pidä käyttää. Kotitaloudet voivat tuoda veloituksetta vanhentuneet lääkkeet apteekkiin hävitettäväksi. Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet (mm. Jodix-tabletit ja Betadine-tuotteet) sekä ruiskut ja neulat on lajiteltava erikseen, mutta muut lääkkeet voi tuoda samassa pussissa.

Lääketurvallisuussyistä johtuen apteekki ei hyvitä asiakkaalle kertaalleen luovutettuja käyttämättä jääneitä lääkkeitä, sillä apteekki vastaa osaltaan luovuttamiensa lääkkeiden asianmukaisesta käsittelystä. Käyttämättä jääneitä lääkkeitä ei voida palauttaa myyntiin.

Toimimme opetusapteekkina

Pidämme huolta myös tulevaisuuden tekijöistä. Toimimme opetusapteekkina eli tarjoamme harjoittelupaikkoja farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoille. Myös koululaiset voivat suorittaa työelämään tutustumisjaksonsa (TET) apteekissamme ja tutustua alaan.

Hyödyllisiä linkkejä:

Kela
Hämeenlinnan kaupungin terveyspalvelut
Apteekki.fi
Apteekkariliitto
Hengitysliitto
Allergia- ja Astmaliitto
Syöpäjärjestöt
Diapetesliitto
Colitis ja Crohn
Suomen Sydänliitto