Kuukauden tarjoukset

Lysi Apteekkarin Vahva Omega-3 + D tai Vahva Omega-3

Lysi Apteekkarin Vahva Omega-3 +D -kalaöljykapseleista saat kätevästi sekä välttämättömät  omega-3 rasvahapot että D-vitamiinin samassa kapselissa. D-vitamiini rasvaliukoisena imeytyy hyvin öljykapselista. Puhdas etyyliesteröity kalaöljy.

Vaihtoehtoisesti Lysi Apteekkarin Vahva Omega-3 kalaöljykapseli, josta saat välttämättömät omega-3 rasvahapot.

Omega-3+D 100 kaps / Omega-3 120 kaps, 0,17€/kpl, 0,14€/kpl

16,90 (norm. 22,10)

Evergia Multilong, vitamiineja pitkin päivää

Evergia Multilong on pitkävaikutteinen monivitamiini, joka sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Toisin kuin tavallisissa monivitamiineissa, Evergia Multilongissa vitamiinit vapautuvat elimistöösi tasaisesti pitkin päivää. Vain yksi kapseli päivässä riittää.

 

60 kaps., 0,22€/kpl

12,90 (norm. 16,80)

RelaTabs maitohappobakteeri

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuisessa RelaTabsissa on raikas mansikan, sitruunan tai omenan maku. RelaTabs sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton, eikä sisällä maidon ainesosia.

30 tabl., 0,43€/kpl

12,90 (norm. 15,75)

DeviSol 20 mikrog – D-vitamiinia luustolle ja koko elimistön hyvinvointiin

Pienestä tabletista saat D-vitamiinin täydennyksen helposti, hyvin imeytyvässä ja hyvän makuisessa muodossa. 20 mikrogramman D-vitamiinipitoisuus vastaa esim. yli 60-vuotiaille suositeltua päivittäistä D-vitamiinilisän saantisuositusta. Koko elimistön hyvinvoinnin ja luuston lujana pitämisen avuksi. Sitruksen makuinen, pieni ja nopeasti suussa hajoava tabletti, jonka voi myös pureskella. Tabletit ovat makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

230 tabl., 0,06€/kpl

12,90 (norm. 18,90)

A-VITA PLUS nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja

A-VITA PLUS -nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja. Sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää dekspantenolia ja E-vitamiinia.

20 ml, 525,00€/l

10,50 (norm. 12,50)

Syylend Pen

Hoito vie vain muutaman sekunnin ja syyläkynää voi käyttää koko perhe. SyylEnd PEN sisältää voimakasta muurahaishapposeosta ja se on kätevässä levittimessä, mikä tekee hoidosta nopeaa ja helppoa. Kynän muurahaishappo lävistää syylän ja kuivattaa sen, minkä johdosta keho hylkii syyläkudoksen pois.

3 ml, 8966,67€/l

26,90 (norm. 30,40)

Biotiini Strong Hair&Nail kampanjapakkaus

Biotiini Strong Hair&Nail tablettiin on koostettu ravintoaineita erityisesti hiuksia ja kynsiä silmälläpitäen: biotiinia, sinkkiä ja L-metioniinia. Hiusvitamiini biotiini sekä sinkki edistävät hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Sinkki lisäksi edistää kynsien kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

60+30 tablettia, 0,15€/kpl

13,90 (norm. 18,40)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo

Mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäiseen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini ja foolihappo yhdessä edistävät hermoston normaalia toimintaa.   B12-vitamiinin ja foolihapon aineenvaihdunta kulkee kehossa käsi kädessä. B12-vitamiinia tarvitaan foolihapon muuttamiseen kehossa aktiiviseen muotoon. Yhdessä nämä vitamiinit suojaavat aivoja ja hermostoa.

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei säilöntäaineita eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Tarjouhintaan myös vadelmanmakuinen Bethover 1mg  B12-vitamiini. 

150 tabl., 0,17€/kpl

24,90 (norm. 31,40)

Uutuus: Avène Dermabsolu Day cream

Avènen uusi anti-age -linja DermAbsolu on kehitetty kiinteyttämään, kohottamaan ja ravitsemaan ikääntyvää ihoa. Tuotteet soveltuvat naisille jotka haluavat ikääntyä kauniisti. DermAbsolu tuotteet
sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Silkinpehmeä päivävoide, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja antaa lisäkosteutta iholle, joka on menettänyt nuorekkaan hehkunsa. Tekee ihosta kiinteämmän ja täyteläisemmän sekä silottaa juonteita ja ryppyjä. Uusi hygieeninen pumppupurkkiteknologia.

40 ml, 837,50€/l

33,50 (norm. 42,45)

Syylend – liuos

SyylEndillä on syylää sisältäpäin kuivattava vaikutus, joka auttaa kehoa torjumaan syylän tehokkaasti. Oikein käytettynä SyylEnd ei aiheuta tulehduksia, kipua tai arpia. SyylEnd sopii käytettäväksi myös ohuelle iholle, ja se sopii näin ollen myös pienten lasten syylien poistoon, sekä yhtäaikaisesti monen syylän hoitoon. SyylEnd soveltuu myös diabeetikoille, sekä raskaana oleville ja imettäville äideille.

5 ml, 5380,00€/l

26,90 (norm. 29,00)

Apobase Carbamide 250g, ihon luonnollinen kosteuttaja

Apobase Carbamide 5% on tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Se sisältää karbamidia ja glyserolia, joka auttaa vähentämään kosteuden haihtumista iholta. Voide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle, aikuisille ja lapsille sekä koko vartalolle. Voide on hajusteeton ja parabeeniton. Voiteen rasvapitoisuus on 22%.

Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

250 g, 50,40/kg

12,60 (norm. 14,90)

XL-S Medical Max Strength avuksi painon hallintaan, vähentää kalorien saantia.

XL-S Medical Max Strength on ensimmäinen tuote, joka vähentää tavallisimmista ravintoaineista saatavia kaloreita: rasvasta, hiilihydraateista (hitaat hiilihydraatit) ja sokerista (nopeat hiilihydraatit), mikä mahdollistaa tavallisten aterioiden syömisen painoa pudotettaessa. Sen aktiiviaineet madaltavat verensokeria, jolloin makeanhimo vähenee ja verensokeri tasapainottuu.Tuote sisältää Clavitanolia, joka on patentoitu, luonnollinen yhdistelmä, joka estää tavallisimpien ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Clavitanol sisältää luonnollista rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arabinoosia.Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, ei liivatetta eikä muita eläinperäisiä ainesosia. 2 tablettia 30 minuuttia ennen päivän kahta pääateriaa.

120 tabl, 0,66€/kpl

79,00 (norm. 96,70)

Bevita Eye 20 x 0,5ml

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. Valmiste on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä (kuiva ilma, tuuli, aurinko) tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita Eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton. Uudelleen suljettavina pipetteinä. Avatun pipetin sisältö on käytettävä viimeistään 12 tunnin kuluessa ensimmäisestä avaamisesta.

 

 

20 x 0,5ml, 990,00€/l

9,90 (norm. 13,40)

Posivil Fluzink anis tai veriappelsiini

Raikkaan veriappelsiinin tai aniksen makuinen imeskeltävä sinkkivalmiste flunssan oireiden lievittämiseen ja lyhentämään flunssan kestoa. Kun hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Valmistettu Suomessa.

40 tabl., 0,24€/kpl

9,60 (norm. 12,40)

Diasporal 400 Extra Direkt tai pikajuomajauhe

Diasporal 400 Extra Direkt sisältää 400mg hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia, joka on ihmiselimistössä luonnollisesti esiintyvä aine. Direkt annospussi kaadetaan suoraan suuhun, eikä sen nauttimiseen tarvita vettä. Appelsiinin raikas maku saadaan mehutiivisteestä, eikä tuotteeseen ole lisätty sokeria.

 

Diasporal 400 Extra sisältää 400mg hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia, joka on ihmiselimistössä luonnollisesti esiintyvä aine. Pikajuomajauheen appelsiinin maku saadaan mehutiivisteestä, eikä se sisällä lisättyä sokeria. Sekoitetaan veteen.

20 annospussia, 0,73€/kpl

14,50 (norm. 16,26)

Minisun 20 mikrog. 200+25 tabl.

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. Yksi tabletti päivässä riittää. Sopii nuorille ja aikuisille.

225 tabl., 0,07€/kpl

16,00 (norm. 18,50)