Kuukauden tarjoukset

Avene XeraCalm A.D. Cream tai Balm 200 ml

Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Balm -balsamihoitovoide sekä Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream -hoitovoide sisältävät innovatiivisen I-modulia®-tehoaineen, joka on peräisin Avène-terveyslähteen vedestä. Tämä erityinen antimikrobinen tehoaine rauhoittaa kutinaa ja tulehdusta ihossa. Tutkitusti se vähentää ihon kutinaa hurjat 97 prosenttia sekä tehokosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia.
Steriilivoide auttaa, kun pelkkä perushoito ei enää riitä. Puhdas tuote minimoi ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin. Steriilissä tuotteessa ei ole mikro-organismeja ja patentoitu D.E.F.I.-korkkimekanismi estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen voidepakkaukseen koko sen käytön ajan. Myös voidemassa pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen.

Maaliskuussa kahden XeraCalm-tuotteen ostajalle – 25 %

Maitohappobakteeri +B ratiopharm 100 kapselia

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. Avattavat kapselit on helppo halutessa sekoittaa ruokaan tai juomaan ja ne on pakattu hygieeniseen läpipainopakkaukseen.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

100 kaps

18,00 (norm. 22,10)

Multi-tabs Family 190 tabl. – yksi päivässä riittää

Monivitamiini-kivennäisainetabletti aikuisille ja yli 11-vuotiaille lapsille. Sisältää 17 vitamiinia ja kivennäisainetta. Helposti nieltävä tabletti. Annostus yksi tabletti päivässä.

 

190 tabl

19,80 (norm. 23,90)

A-VITA PLUS nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja

A-VITA PLUS -nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvoja. Sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää dekspantenolia ja E-vitamiinia.

20 ml, 545,00/l

10,90 (norm. 12,50)

Multivita Magnesiumsitraatti+B – lihasten hyvinvointiin, hyvin imeytyvä.

Hyvin imeytyvä Multivita Magnesiumsitraatti + B on magnesiumvalmiste lihasten hyvinvointiin. Valitse mieluisin muoto, purutabletti tai  nieltävä tabletti. Greipin tai lime-sitruunan makuisena.

90 tabl.

11,50 (norm. 15,70)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog. 300 tablettia

D-vitamiinivalmiste turvaamaan D-vitamiinin tarve. Ksylitolilla ja sorbitolilla makeutetun tabletin voi helposti niellä, pureskella tai imeskellä. Laktoositon, gluteiiniton, hiivaton ja maidoton.

300 tabl

19,90 (norm. 24,50)

Minisun Vahva-monivitamiini

Minisun monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Tuote sopii erityisesti aktiiviselle aikuisille, liikkujille, stressistä kärsiville ja ikääntyville. Ota Minisun Monivitamiini Vahva ja pysy vahvana arjessa joka päivä!

120

16,90 (norm. 20,90)

Systane Ultra silmätipat 10ml

Systane Ultra silmätipat ovat erinomainen kuivasilmäisyyden hoitomenetelmä, sillä tippojen ainutlaatuinen koostumus takaa nopean ja pitkäkestoisen lievityksen ilman näköä sumentavaa vaikutusta. Valmistetta suositellaan henkilöille, joiden kuivasilmäisyyteen ei liity lipidipoikkeavuuksia. Hyvin siedetty säilöntäaine takaa avatun pullon käyttöajan jopa puoleksi vuodeksi. Sopii piilolinssien käyttäjille, piilolinssejä ei tarvitse poistaa ennen tiputtamista.

10 ml, 1390,00/l

13,90 (norm. 15,80)

Sebamed liquid face&body wash 1000ml+300ml

Pesuneste vartalolle ja kasvoille, kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Myös Sebamed Olive Face and Body Wash, jossa oliiviöljyn tehoaineet pehmittävät ja ravitsevat ihoa.

Maaliskuussa, kun ostat 1000 ml:n pesuneste pumppupullon tai täyttöpussin, niin saat 300 ml:n Sebamed Olive pesunesteen kaupan päälle.

1000 ml + 300 ml, 14,23-17,38/l

18,50-22,60

Priorin Extra – aktivoi hiusten kasvua ja estä hiusten ohenemista

Priorin Extra on hiusjuuren täsmäravinne. Se sisältää hirssiuutetta, B5- vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia, jotka ravitsevat hiusjuuriasi. Pidä huolta hiuksistasi! Ota avuksi Priorin Extra aktivoimaan hiusten kasvua ja estämään niiden ohenemista.

180 tabl

81,00 (norm. 104,10)

Multivita Omegalive Strong vahva kalaöljy 100 kaps

Multivita Omegalive Strong on tuoteperheen vahvin kalaöljyvalmiste. Sen omega-3-pitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Siitä huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Päiväannos 2 kapselia sisältää 2000 mg kalaöljyä, josta 1330 mg omega-3 (josta E-EPA 640 mg ja E-DHA 460 mg).

100 kaps

18,90 (norm. 22,70)

Louis Widmer Eye Contour Cream – elvytä ihokudosta, ehkäise ryppyjä

Louis Widmer Eye Contour Cream silmänympärysvoide ehkäisee tehokkaasti ryppyjä ja elvyttää ihokudosta. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa sitä uudistumaan. Ehkäisee myös silmänympärysalueen ärsytystä ja turvotusta. Eye Contour Cream on täyteläinen ja riittoisa. Se sopii erittäin hyvin kuuriluontoisesti tehohoidoksi myös koko kasvojen iholle.

30 ml, 1110,00/l

33,30 (norm. 35,65)