Kuukauden tarjoukset

Verruxin Freeze syylänpoistaja

Nopea ja tehokas jäädytysmenetelmä syylän poistoon. Heti käyttövalmis aine jäädyttää välittömästi muutamassa sekunnissa syylän sen juuria myöten. Sopii tavallisiin käsi- ja sormisyyliin sekä sitkeisiin jalkapohjan syyliin. Tavallisesti yksi hoitokerta riittää ja syylä irtoaa 10-14 päivän kuluessa hoidosta. Pakkaus riittää 12 syylän kertakäsittelyyn.

50 ml, 473,00/l

23,65 (norm. 26,30)

DeviSol 20 mikrog – D-vitamiinia luustolle ja koko elimistön hyvinvointiin

Pienestä tabletista saat D-vitamiinin täydennyksen helposti, hyvin imeytyvässä ja hyvän makuisessa muodossa. 20 mikrogramman D-vitamiinipitoisuus vastaa esim. yli 60-vuotiaille suositeltua päivittäistä D-vitamiinilisän saantisuositusta. Koko elimistön hyvinvoinnin ja luuston lujana pitämisen avuksi. Sitruksen makuinen, pieni ja nopeasti suussa hajoava tabletti, jonka voi myös pureskella. Tabletit ovat makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

100 tabl., 0,10/kpl

10,30 (norm. 12,10)

Multivita Magnesiumsitraatti +B6 Lime-Sitruuna 90 purutablettia

Magnesiumin riittävän päivittäisen saannin varmistamiseen urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Magnesiumia voi kokeilla myös PMS- ja vaihdevuosioireiden sekä stressioireiden helpottamiseen. Luonnollista sitruunamehujauhetta ja lime-aromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, ja sen voi ottaa mukaan vaikka lenkille. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

90 tabl, 0,15/kpl

13,35 (norm. 15,70)

Verruxin geeli tai liuos

Salisyylihappoa ja maitohappoa sisältävää geeliä tai liuosta käytetään känsien ja syylien pehmennykseen ja poistoon.

Levitä geeliä tai liuosta ohuelti suoraan syylään, känsään tai kovettumaan, parin minuutin kuluttua iholle muodostuu veteen liukenematon kalvo. Lisää geeliä tai liuosta känsään/syylään aamuin illoin. Poista kalvo ja irtoava iho 1-2 kertaa viikossa ja jatka känsän/syylän käsittelyä. Alle 7-vuotiaille lapsille lääkärin ohjeen mukaan. Känsien ja ihokovettumien hoito vaatii kärsivällisyyttä.

Verruxin liuos 10 ml tarjoushinta 13,85 (norm. 15,40)

5 g, 1960,00/kg

9,80 (norm. 10,90)

Multivita Magnesiumsitraatti+B – lihasten hyvinvointiin, hyvin imeytyvä.

Hyvin imeytyvä Multivita Magnesiumsitraatti + B on magnesiumvalmiste lihasten hyvinvointiin. Valitse mieluisin muoto, greipin makuinen purutabletti tai nieltävä tabletti.

90 tabl., 0,15/kpl

13,35 (norm. 15,70)

Apteq Biotiini + Nail Extra

Apteq Biotiini sisältää runsaasta biotiinia, joka on tärkeää hiusten, kynsien ja ihon muodostumiselle ja uusiutumiselle. Sinkki auttaa pitämään hiukset, kynnet ja ihon terveenä. Metioniini on rikkipitoinen aminohappo, joka auttaa biotiinia imeytymään. B6-vitamiini on hiusten rakenneaineen keratiinin luonnollinen osa. Pantoteenihappo on tärkeä ainesosa solujen luonnolliselle uudistumisprosessille. Bambu-uute on luonnollisen piin lähde. Tuote on täysin kasvipohjainen, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Apteq vita Nail Extra kovettaa kynsiä muodostamalla kovan, värittömän ja vettä läpäisemättömän kalvon, joka estää kynsien halkeilua ja liuskoittumista antaen niiden kasvaa vahvemmiksi ja pidemmiksi.

 

60 kaps. + 11 ml

14,10 (norm. 16,10)

Physiomer Hypertonic spray

PHYSIOMER Hyperton Spray sisältää hypertonista merivesiliuosta (2,2%). Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta. Hypertoninen merivesiliuos auttaa palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista. PHYSIOMER Hyperton Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautilääkärien suosittelema. Se helpottaa tehokkaasti tukkoisen nenän oireita vilustumisen, rinosinuiitin ja allergian aikana. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

 

, 387,50/l

7,75 (norm. 9,10)

Physiomer isotoniset merivesi-liuokset

Physiomer Baby Mist, Normal Jet&Spray ja Strong Jet: tarjoavat helpon ja miellyttävän keinon hoitaa erilaisia nenävaivoja, kuten tukkoista, kutiavaa tai valuvaa nenää. Physiomer sisältää vain puhdasta mineraalirikasta merivettä ja sitä voi siksi käyttää päivittäin, niin aikuiset kuin lapsetkin. Physiomer puhdistaa hellävaraisesti nenän hengitystiet ja ehkäisee tulehduksia ja jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

 

115ml, 135ml, 210 ml

10,70 (norm. 12,60)

Tearsagain, liposomisuihke kuiville silmille

Kun Tearsagain-silmäsuihketta suihkautetaan suljetuille luomille, sen hoitavat ainesosat, liposomit, löytävät tiensä sinne minne pitääkin: silmäluomen reunaan. Siellä sijaitsevat rauhaset, jotka tuottavat silmän omaa, voitelevaa ja kosteutta ylläpitävää öljymäistä nestettä. Tearsagain sekoittuu näiden kehon omien liposomien kanssa ja levittyy silmän pinnalle räpyttelyn yhteydessä. Vaikutuksen huomaa muutamien minuuttien kuluessa. Tearsagain on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty terveydenhuollonlaite.

150 annosta, 0,11/annos

17,20 (norm. 19,10)

Apobase Carbamide 250g, ihon luonnollinen kosteuttaja

Apobase Carbamide 5% on tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Se sisältää karbamidia ja glyserolia, joka auttaa vähentämään kosteuden haihtumista iholta. Voide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle, aikuisille ja lapsille sekä koko vartalolle. Voide on hajusteeton ja parabeeniton. Voiteen rasvapitoisuus on 22%.

Karbamidi on ihon luonnollinen kosteuttaja. Karbamidia sisältävät voiteet tehokosteuttavat ihoa, mutta voivat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta tai kirvelyä. Jos kirvelyä esiintyy, voi voidetta kokeilla levittää pesun jälkeen kostealle iholle tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle.

250 g, 50,60/kg

12,65 (norm. 14,90)

Canespro Nail kynsisienen hoitopakkaus

Canespro Nail kynsisienen hoitopakkaus on nopea ja tehokas hoitovaihtoehto, joka auttaa poistamaan sienen tulehduttamat osat kynnestä vain 2–3 viikossa.

Canespro Nail ureavoide pehmentää sienen tulehduttamat osat, mutta ei vaikuta kynnen terveisiin osiin. Tämän jälkeen kaapimella poistetaan pehmentyneet osat niin, että kynnen alta paljastuneelle iholle voidaan levittää sienitulehduksen jatkohoitona sienitulehdukseen tarkoitettua emulsiovoidetta.

28,70 (norm. 31,90)

Lactrase Go laktaasientsyymi 50 purutabl

Lactrase Go on pureskeltava, hyvänmakuinen laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Laktoosipitoisen ruoan kanssa otettuna Lactrase Go vähentää laktoosi-intoleranssin oireita, kuten vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia. Makeutusaineina hammasystävälliset ksylitoli ja sorbitoli. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton.

50 purutabl, 0,36/kpl

18,00 (norm. 20,95)

Helein Anti-Aging Premium sekä kaupan päälle Helein Strong Biotin+

Helein Anti-Aging Premiumin sisältämä patentoitu, kliinisesti tutkittu Ceramosides-uute on luonnollinen, keramideja sisältävä yhdistelmä, joka lisää tutkitusti ihon elastisuutta ja kosteuspitoisuutta ja vähentää ryppyjen muodostumista.

Vitamiinit ja antioksidantit suojaavat elimistöä iän ja auringon aiheuttamilta ikääntymismuutoksilta ja auttavat säilyttämään ihon pehmeyden ja tasapainon.

Helein Strong Biotin+ sisältämä biotiini on välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Yhdessä sinkin kanssa biotiini edistää myös ihon ja limakalvojen hyvinvointia.

Helein Strong Biotin+ sisältää biotiinin lisäksi kysteiini-aminohappoa, joka on tärkeä osa iholle kestävyyttä ja joustavuutta antavaa tukirakennetta. Helein Strong Biotin+ -valmisteessa aminohappo on elimistölle valmiiksi käytettävässä muodossa.

60 + 60

41,60 (norm. 59,90)

Minus -417 esittelypäivä ke 2.5. klo 14.00 – 17.30

-417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen, jotka ovat peräisin maailman matalimmasta paikasta, Kuolleestamerestä. -417 -tuotteet antavat välittömiä tuloksia, jotka voit tuntea, nähdä, koskettaa ja tuoksuttaa. Tavoite on saada sisäinen kauneutesi hohtamaan myös ulkoisesti, kun olet onnellinen, olet kaunis. Tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, tuottaen merkittävää tehoa ja tulosta, turvallisuudesta tinkimättä.

Koko sarja tarjoushintaan -15% toukokuun loppuun saakka

-15 %